Sievietes orgasma veidi...

Lū Pedžeta.´Lielais O.´ 1.Kutekļa. 2.Maksts un dzemde kakla. 3.G punkta un priekšējā velves. 4.Krūšu un krūtsgalu.5.Mutes.6.Anālais.7.Jauktais.8.Zonālais.9.Urīkanāla ,jebU Punkta.10.Fantāziju
Cik VEIDUS lietojat ar vīrieti?

Anitah  Tāpat kā ir verbālā caureja, tāpat vismaz es pazīstu arī verbālo orgasmu. :))

Vucis  Man viens precizējošais jautājums:
Varētu, lūdzu, sīkāk par to lietošanu? KĀ tos lieto? Vai par to, kā es varu lietot, teiksim, 2us no visa saraksta, Lū Pedžeta arī raksta?

JurisK  Par maz, par maz uzskaitiiti! Veel ir tramvaja, vilciena, lidmashiinas, velosipeeda. Pat basa tumbu orgasms!:) Domaaju - attieciigaa uzbudinaajuma staavokli pat smieklu orgasms vareetu buut, iespeejams, pat pirkstu paraadot, var buut orgasms! Ja taa iekaariena nav - nu tad nav - tad ir parasts dzimumakts, pielieto kaut vai visu sex ekspertu pieredzi! Nav taa kaa viirieshiem - iebaazh pirkstu pakaljaa un pat gandriiz mironim viss notiekaas!:)

MrJones  :)))) ....nu nu autor,,,neizgaazies ar savas missijas pienaakumiem...JO..TEV ->> NAV IZVEELES!!!!! ;DD

P.S. Visas diskusijas tik pat labi varam veidot sheit, manaa PK tam vieta netiek atveeleeta.

slaida  Lai vai,ka,bet tev iedomu orgasma meistar,nekad muza nebus izjust sievietes orgamu,nekad.Turpini vavulot un sitit kulacina un smeret matos,jo ari tas skaitas orgasms:)

tiu  Jau kopš skolas laikiem zināms, ka katrā klasē ir kāds apceļamais objekts. Dzīves skolas laikā arī nekas nemainās. Un nav jau gluži tā, ka visi ļauni un apceļ nabadziņu. Tak uzprasās un dikti uzprasās uz apcelšanu. Ohujā ir pat daži eksemplāri. Bet jozis tomēr ir aPsolūtais čempions. :D

DanaL  Jozolsen, man orgasms ir interesants kā mīlēšanās procesa kulminācija, un pilnīgi vienalga, kuram veidam piederīgs. Man ir interesants viss process kopumā.
Savukārt, ja es ļautos kaut kādām mehāniskām izdarībām ar vienīgo mērķi sasniegt viena vai otra veida orgasmu, lai apstiprinātu kādu konkrētu tēzi vai teoriju, es nudien nespētu sevi cienīt.

Un vēl - man ir gana daudz citu interešu, kurās izglītoties. Arī tev ieteiktu neieslīgt tikai seksoloģijā un kotlešloģijā vien, ir arī daudz citu jauku lietu.

Un vēl stresot, ka citi neiespringst... kāpēc tas vajadzīgs?

estepat  :D- Orgasmologs-marasma-logs:(Ne tas ir nervozs, kurš bungo ar pirkstiem pa galdu, bet tas, kuru tas satrauc:) psc- bet orgasms no bībe-lizācijas ir fargo-sms;)

Lucy  Kāda tev tavos nespējnieka gados šķirba cik sievietei to orgasmu!
Vienai daudz ,citai neviens nu i,kas tev par daļu,galvenais,lai tu savā dzīve esi apmierinājis kaut vienu sievieti un tas jau būs daudz,nevis sapņo par 2ivām uzreiz :pfu tibe

HomoBeatus  Mutes orgasms ir laikam kā porņukos rāda, kad tās dāmas stūķē rīklē rīstīdamās? Jā, izskatās pēc varenas baudas. Man gan rīstīšanās nosit visu iekārienu, labāk lai orgasmē dziedot vai ēdot.

Labrador  Praktiski visas sievietes peec 30 nezkaapeec dod priekshroku dariit to tiki chetrraapus! 2015-11-06

Ananda_A  Viļņveida burāšana ar elpas saskaņošanu, partneru pilnīga garīga saplūsme un pacelšanās debesīs. Tas iespējams vienīgi iepriekš atmetot visus autora pieminētos fiziskā ķermeņa anatomiskos jutekļus un zemās(dzīvnieka) vibrācijas. 2015-11-09

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu