Vīrieši gribot TIKAI seksu !!!

A es tā aizdomājos ... nu labi - jūs te čīkstiet, ka vīriešus interesē TIKAI sekss ...

A ko VĒL jūs (tantes 40+) variet piedāvāt ?
Bet nu tā - reāli, bez tādiem hipotētiskiem labumiem, kā "dvēseles dziļums", "karsta sirds" u.t.t.
Normāls "vecis" māk gan kotletes uzcept, gan māju satīrīt, gan rozeti nomainīt, gan veļu samest veļasmašīnā.
Kādi būtu tie bonusi, kas nāk komplektā tādam sievišķim ? Kāpēc viņam tāds būtu vajadzīgs ?

P.S. Un par to seksu arī ... domāju, ka visi vīrieši man piekritīs - jaunāka sieviete seksā ir daudz interesantāka. Un tikai nevajag stāstīt, ka jo vecāka - jo seksā labāka ! Citādi man prātā nāk anekdote par to, cik karstas seksā ir 80gadīgās tantiņas :)

Zaiga10  To neesmu teikusi es,bet gan Jūsu-vīriešu dzimuma pārstāvis.
Женщины за 40 бесподобны
Статья-откровен&
#1080;е о том, почему взрослые женщины остаются самыми желанными.
Журналист Энди Руни прожил долгую жизнь. Помимо того, что он вел репортажи из нацистских лагерей и блоки новостей, Энди рассуждал и о насущных человеческих проблемах. Среди его лучших статей — попытка выяснить, почем

limonija  Torpēdiņ, neuzprasies...Ja nu ūdens vietā ielej sēņu novārījumu?:D

gertrude  tad gan, Mavs, Tu esi smalks! mums, laukos internets uzradās tikai vakar.

Zaiga10  С возрастом я все больше ценю женщин, которым за 40.
Этому много причин. Например, 40-летняя женщина никогда не разбудит тебя посреди ночи спросить «О чем ты думаешь?». Ей пофиг, о чем ты думаешь. Если 40-летней женщине влом смотреть с тобой спорт по телевизору, она не будет сидеть и ныть по этому поводу. Она пойдет и будет заниматься тем, чем х

Zaiga10  хочет — обычно чем-то куда более интересным. 40-летняя женщина знает себя достаточно хорошо, чтобы быть уверенной в том, кто она, чего она хочет и от кого. Очень мало женщин такого возраста интересует твое мнение о ней или о том, что она делает.
40-летние женщины обладают чувством собственного достоинства. Они редко закатят тебе истерl

vilks28  Un labi paēst mani arī interesē,kāds sekss ar tukšu vēderu.

Zaiga10  в опере или в приличном ресторане. Конечно, если ты этого заслуживаешь, они тебя спокойно пристрелят, если сочтут, что смогут уйти от ответственност&#
1080;.
Взрослые женщины щедры на похвалу, часто незаслуженную. Они знают, как ощущается неблагодарност&#
1100;.
40-летние женщины достаточно уверены в себе, чтобы познакомить тебя со своими l

MrJones  Zaiga10 (2015-05-13 23:09) viedoklis

Vareeji jau pati iztulkot un iemest kaadu iisaaku konspektu...vai vnk., linku...!

limonija  Sapratu, ka vēlreiz jānocitē Bībele - "cūkām pērles priekšā nav jākaisa". Āmen:D

psychobitch  pēc 40, ja dzīvē nav nekas nokavēts un viss jau daudzmaz piedzīvots, iestājas sev atskaites par padarīto posms un pilnīgi neko nevienam nav vēlēšanās piedāvāt, rodas vēlme padalīties un ne jau ar kuru katru, bet ar sev līdzvērtīgu, nepārvērtējot sevi..

Maaris_M  Hm !!! Turpinot kaadu iepriekseejo domu var nonaakt pie secinaajuma ,ka visa probleema ir ,ka sitaas cuukas negrib est piedavataas peerles . skiet perleem deriiguma termins iet uz beigaam vai jau sakusas slikti smakot . tatad cukaam ir kautkaada dailuma izjuta un pasaglabasanaas instinkts !

Aguce1  Bet vai tā tiešam nav patiesība,ka vīrieši (nu vismaz liela daļa vīriešu) šeit OHO grib tikai seksu?
Un kā ir ar Jums Mavs? Ko varat piedāvāt Jūs, savos 45+ gados, sievietei kurai nedaudz vairāk kā 23+? Nevajag sevi novērtēt par augstu! Un var jau būt ka jaunai sievietei,kura vēlētos iepaīties ar Jums,vis pirmām kārtām būtu jāpajautā psihiatra izziņa,jo tieši tā Jus rakstat savā anketā!
Tikai ļoti neizglītots vai neaudzināts vīrietis(nu tas kā Jums labāk tīk) ir spējīgs uzdot jautājumu tādā manierē kā to uzdevāt Jūs! Īstenībā ne jau pats jautājums pie vainas,bet gan maniere ,kādā tas uzdots!
Jā un vēl,lielība pie laba gala nenoved! Lai autoram veicas savos varoņdarbos!

edora  Mavs, izstāsti mums to aņuku, a? Redzi, ne visas sieviete pēc čeesmit to zina... :)))
p.s. -neko nepiedāvā!( gaida sesku!) :D

bruce  mazliet offtopic, bet taisnības pēc ir jāteic. :)
sievietes ~40 gadiem ir tieši laikā :)
es nevaru atļauties 23 gadīgam skuķim, ko atļaujos ar savu vienaudzi :)
~40 gadīgai es pietuvojos vairāk, kā biznesa etiķete atļauj un ieelpoju dziļi ar nāsīm, nepārprotami ... :) mazgadīgās var nesaprast mani pareizi ;)

viina_degustetaja  Mav,ko Tu pats vari piedāvāt ,kā vīrietis? Vai tikai seksu? Tik vien?

planerdelta  Tas ir pareizi teikt, viirietim sievieti nevajag lai eest gatavotu vai maaju tiiriitu, jo: vinshs to pats var labi izdariit, viirieshi gatavo garshiigaak ljoti biezji vai arii vinjam ir pietiekoshi ienaakumi, lai samaksaatu ar visiem shiem pakalpojumiem. Nekad muuzjaa neesmu iedomaajies, ka man vajag sievieti, lai gatavotu vai maaju tiiriitu. Ja vajadzeetu tikai seksam, tad arii atrastu ko profesionaalu, ir cita veertiibu skala laikam.
Par sievieti 40+ neko teikt nevaru, galvenais, lai cilveeks nav dziive nomociits, nelaimiigs, aprobezjots, negatiivs. Ja viss paareejais ir O.K., parunaat var ar jebkuru, negatiivu, suukstiishanos par gruuto dziivi vai dumjumu, tas gan nav pacieshams. Un veel skaudiiba, ja spraucas pa visaam rievaam aaraa, nekaada patika tad komuniceet nav. "Akcijas" sievieshu aciim ir absoluuti vienaldziigas :)

planerdelta  Mavs, atbildi neredzi, jo laikam Tev palielam buus taisniiba. Nezinu vai sieviete (viirietis), kuram ir kas vairaak ko piedaavaat un kaads to veelas, buutu internetaa, kaa attieciibu mekleetaajs. Tam es nekad neticeeshu. Ja ir, taatad vai nu nav ko piedaavaat vai arii tas, ko var piedaavat nav vajadziigs tiem, kuriem piedaavaa. Taada tirgus ekonomika, bet ljoti saprotama un logjiska. Mazaak psihologjijas un vairaak logjikas, jeb logjiskas psihologjijas, ar filozofeshanu taalu netikt.

Cerinju_Peeteris  vipaar nesprotu cepienu.. zinu paarus kur Puika 13-15 gadu jaunaaks un kopaa 20+.. zinu kur paaru starpiiba 20-25 [proti meitene jaunaaka] un arii kopa padsmit pat 20 gadu..[pasjam arii viss ok kaut meitene 21 gadu jaunaaka un kopaa 12+ gadu] katrs gadiijums, tostarp viilusjaas un ruineetaas 40+, individuaals.. tas ka OHO savacis dziives atmestaas un ruineetaas vnk vietnes specifika.. VOT

DanaL  Piedod, Mavs, bet tev es nepiedāvātu neko, man te, PA ir citi favorīti. Un zinu, ka arī es tāda savos 40+ esmu. Un neņemtu tevi pat kā piekto vai vēl kādu tālāku rezervi kaut vai tikai tāpēc vien, ka šī tava "bazarēšana" ... bonusi ... komplektā... sievišķi... tantes... kaut kāda primitīva.

Nē, tu man nederētu nekādā komplektācijā.

Un atvaino, ka mazliet novirzījos no tēmas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu