Šo sadaļu vajadzētu slēgt vai mainīt nosaukumu?

Pateicoties dažu moderatoru liekulīgajiem ´puritāniski-kristīgajiem´ banošanas darbībai,jau nedēļām neviens neliek tēmas. Moderatoru darbība atgādina pagājušā gadsimta PSRS laikus ( ar atbilstošu domāšanu ´banošanā,seksa nav),kur atklātās sarunas drīkst tikai virtuvē.Ārēji viss tik skaisti un ´pareizi´,uz pašiem PA noteikumi neattiecas...
Šo sadaļu pārdēvēt par dzimumaktiņu,kopošanās sadaļuu,tikai ar mīlestību,vai laulībā?Kādi jūsu ieteikumi?

samannta  "Katra raksta no saviem daudzajiem nikiem, it kā veidojot sabiedrisko domu. Pašas liek tēmas PA un atbild no saviem daudzajiem nikiem-pašapmierinātībā,pat sevi paslavējot.."
No kurienes Tev šī "viedā" pārliecība, kas līdzinās šizofrēnijai ??

raima  Ja nepatīk esošā situācija, taisi savu iestādījumu, kur pa Tavam būs viss un pareizi. Liedz tur ieeju puritāņiem un vistām, un citiem Tev nevēlamajiem. Kur problēma?

mieru_tikai_mieru  nesen uzzināju, ka ēšana esot vecu ļaužu sekss. Izskatās, ka tēmas autoram seksa vietā ir pašam savu ierakstu komentēšana. Viņš taču pats no sevis ir kaifā! :)

ledus  velk uz šizofrēniju

DanaL  "Stārķis un kāposti"

Cafe_Noir  visi cilvēki kā cilvēki, ar savām domām, uzskatiem, morāles vērtībām un kultūras uzslāņojumu. bet konkrētais personāžs neko citu domāt nespēj, un trakākais - spiež citus domāt vien kā pats. pie mums ir demokrātija - es drīkstu domāt kā vēlos, un ja man līdzīgi domā 2/3 cilvēku, tad tā jau ir sabiedriskā doma. tātad, pārējie vai nu klusē savā kabat´slakatā, vai meklē citu "smilšu kasti"

VECA_PIEPE  Šoreiz cepuri noceļu administrācijas priekšā par to, ka šī tēma gozējas PA slejās,...malači, ka ļauj ekspertiem riktīgi izsmieties. Esmu izsmējusies līdz asarām. :D
Lai gan, varbūt man vajadzētu sevi nokaunināt- tēmas autors nu ir tādā sviestā sagājis, ka smieties par viņa izteikumiem,...nu jau vairs it kā nebūtu pieklājīgi,...pārdon me!

p_p  Ak tu mūžs, kāds te dažam labam grūts pavasaris - izbanoja, par seksu neļauj parunāt, spiests uzturēties kūtī...

par tēmu, man ir ieteikums, bet tev nepatiks - vairāk laika velti reālai dzīvei, reālām attiecībām ar reāliem cilvēkiem un reālam seksam, tad nepietiks ne laika, ne spēka satraukties par anonīmiem komentētājiem un dažādu internetlapu administratoriem.

Samila  katrs saimnieks nosaka pats kārtību savā mājā ;) patīk Tev tas vai nē, šeit mēs visi esam tikai ciemiņi...

erucanob  Veca_piepe, kura vietā Tev te tik smieklīga likās? Parādi pirkstu un Tu jau nosmējusies līdz asarām.
Par tēmu. Šeit ir dažādas sadaļas, var izvēlēties, kura labāk patīk.Ja neatrodi, tad ir- "Viss pārējais"

selnija_  Šoreiz nemaz vairs nav smieklīgi, bet skumji un nopietni tas viss ir. Ieklausies samilas komentā, ja vien spēj/par to ļoti šaubos/.

Lucy  Kapēc tu orgasmmeistar tā satraucies un kurš tev liedz te ievietot tēmu?
Gan atradīsies gudrīši kuri iekomentēs arī tavā tēmā.
Būtu jau labāk,ka tev būtu patsstavīga sieviete ar kuru tu varētu nodarboties ar to sekss,jo izklausās,ka tev olas ta spiež,ka tu tā bauro te.
Saņemies un liec tik sasāpējušo jautājumu iekš to sekss sadaļu.:DDDDD
Kuri tad ir tie patstavīgie iedzīvotaji no šejienes pazuduši,labprāt uzkalusītu tavu versiju? Nav jau jābūt dundukam lai nesaprastu,ka nomainīti niki un atkal kaļ,kā dzeņi!

klava4  Mani arī izbanoja..Par ko nezinu..Negribu komentēt.vairs neko..hi.hi.

klava4  Es piekrītu autoram..taisnības nav..asāks viedoklis tiek dzēsts..

Lucy  nejau asi komentāri tiek dzēsti,bet gan reklāma vai nepatēmu norādot,kā ko darīt,vai teikt,jā Lucy tu esi kuce,jo mani nesaprati. Savus nervus jāārstē,ja kas,nevis kliegt nejēgā!!!

OSKARS_U  Ja godīgi es afftaram piekrītu . Ko te var malt vienu un to pašu gadiem ilgi.
Iet uz IG un izpaužas, kaut zils palikdams.

Sakta  Nu ko lai saka, autoriņ? Nojaušams, ka Tu labprāt gribētu būt gailis tajā vistu kūtī, bet ak, skāde- nu negrib tās vistas Tevi, nu nemaz negrib! :D

dacika  Gadījumā jozīts atkal nav izbanots, ka nerādās? Bet izpelnījies jau būtu laikam, par daudz atļaujas tomēr izrunāties uz visām pusēm. Visatļautība tomēr nav tas pats, kas demokrātija !

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu