Jautājums vīriešiem par brucināšanos ar sievieti

Tēma radās viedā Closing_Time viedokļa ietekmē: _Ja sieviete labi kniebjās - tad viņa arī zupiņu jēdz labu gatavot_ Man pacēlās jautājums par teiciena pirmo daļu - kā tieši tas ir: sieviete labi kniebjās? Manuprāt, sievietei sexā galvenais ir vispār būt klāt. Parasti paplēš, guļ skatās griestos, žāvājas, kamēr vīrietis tur ņemas un tusnās un ik pa laikam pajautā: "Vai tur ilgi vēl?"
Dārgie vīrieši, kās konkrēti būtu jādara sievietei sexa laikā, lai jūs varētu pateikt, ka viņa labi (vai slikti) kniebjās?

Lucy      jāāāā izlasiju tevis uzdoto jautājumu,mnaaaa pat 2ivas domas nav,tev īsts sekss nav nekad bijis,tāda tevis piesauktā brucināšana vien bijusi,saprotu tagad tavus kliedzienus,tavu sāpi ko tu ikpalaikam izkliedz.
Tu esi nudien nelaimīgs cilvēks kurš īsti nav ne mīlējis,ne mīlējies,tāds brucinātājs vien ir.
Tā viņš ir skaistajiem,gudrajiem,asprātīgajiem tomēr pieder pasaule,a tiem pārejiem,kā nu sanāk...

HRDS      Gulj skatās griestos un žāvājas... :D Vecīt Tev nu gan dzīvē nav veicies... :p -Bet no otras puses, kā Sieva tāda dāma ideāla... Tādu Tev neviens nenocels... :D :D
-Kas viņai jādara...? :) A viss kas ienāk prātā... ;)

Lucy      nez,kā jūtās te pārējie normālie vīrieši šo augšām visu rakstīto izlasot,kauns nav,ka arī viņi ir vīrieši???

DAfrika      Man jautājums autoram: cik Tev reizes dzīvē sekss ir bijis? A cik ar dzīvu sievieti?

jozolsen      brucināšanās,kniebjas,sekss....Vai tas ir viens un tas pats!!!Nu nevajag 5-15 minūšu pasākumus saukt par seksu.Sekss tāš ir zināšanas,izpratne , prasmes,sniegt,gūt baudu abiem dzimumiem.Jāizprot jau vispirms pašam ,kas ir labs sekss.Dzimumaktiņš nav sekss.
Jau citēju par 10 sieviešu DAŽĀDIEM orgasma veidiem no grāmatas par seksu.Cik dažādos veidus seksā sieviete lieto kopā ar vīrieti un viņš spēj viņai tos sniegt!!Jāizglītojās , zināšana,seksuālā kultūra-aizspriedumi,uzdrošināšanās,eksperimenti,izzināšana..

baluba      Pirmkārt: jāgrib tas vīrietis
Otrkārt: jāgrib tā ka ārprāc un bez bremzēm
Treškārt: vispār jābūt gribulim kniebties.

Momo      tad jau sanāk, ka visas pavāres ir labas. ak tad tāpēc tie vīrieši tik augstā cieņā turēja kaucmindietes! i ēst gatavoja, i sedziņas izšuva.

laurupuucis      kas tas par vārdu-´´brucināties´´ ? mūsu pusē senāk lietoja vārdu ´´brucināt´´ - tas nozīmēja nokautai cūkai ar karstu ūdeni un tuteni nokasīt sarus. tad cūkādiņu varēja tik garšīgu uzcept- bez saru paliekām ;) jā ... paralēles. vai tiešām neviena Tevi pa īstam negrib?

IngaGuna      paldies laurupuucim
par vārda "Brucināt" skaidrojumu. Man jau likās, ka autors galīgi garām šauj un kārtējo reizi neizprot lietas par ko uzdod jautājumu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu