Sekss seksa pēc...

Jautājums vairāk sievietēm. Ir tik daudz lietas kas mums sagādā baudu....citam ekstrēms sports, citam dejošana, citam alkohols, citiem pat ēšana un vēl daudz kas cits, bet tad kādēļ vairums sieviešu neatdzīst seksu par vienu no baudas gūšanas veidiem, tā vietā lai vienkārši tiktos un baudītu to, ir viss jāsarežģī :)

Tinte      Visi mēs zinām tādu lietu kā ikri (nu tur sarkanie, melnie)...
Tad nu lūk - nesen izlasīju psihologa, seksologa ar 20 gadu darba pieredzi Aleksa Meja teikto par atšķirībām sieviešu un vīriešu nepieciešamībā pēc seksa: sievietēm tas ir nepieciešams kā ikri, bet vīrietim - kā ūdens malks, kā sausiņš nabagam uz ielas...

Forever4      Tinte: nu nezinu gan....varu paēst ikrus..kad sausiņu nav...bez problēmām :):):):):):)

jozolsen      Un kur vēl tās dažādu dzimumu slimības no NELIETOŠANAS!!!Fiziskās,psihiskās,psiholoģiskāss.Neviens nav pieminējis ,liekuļi.Palasot šeit komentus var jau manīt izpausmes.

Tinte      Jozi, tad ko - Tu uzskati, ka visi mūki, mūķenes, katoļu mācītāji, cilvēki, kas, piemēram, paralizētas ķermeņa apakšdaļas dēļ "nelieto" seksu ir psiholoģiski slimi??!
Varbūt nevajag visus pēc savas mērauklas mērīt?

jozolsen      Tinte pakonsultējies ar savu ginekoloģi..viņiem māca..Tu par tiem 400 katoļu priesteriem- mācītāji (pāris gados!!),kuri nodarbojās ar pedofīliju..Tev gan tāda aviska izpratne,kā vēl dažam labam ...bauda ne pie kā laba nav novedusi..Bauda grēks!!!Beidz rīt,badojies un tikai bērna ieņemšanai..(tā dzīvnieciski)...tumsā..

Freja4      Bauda un sekss ir 2 dažādas lietas! Tas ka gribas, nenozīmē ka vienmēr jāizmanto!

Tinte      Ogo, tas ir kas jauns - jozis ir ginekologs? :PP

MrJones      Ne. Jozis ir vairaak, kaa ginekalogs! Vinsh ir falla kulta sludinaataajs, naacis ar savu misiju sheit..visu zinoshs!!
P.S Pamaz gan to sekotaaju.. Khe He :-)

ucibucis29      Jozīt, a jozīt, a kādas tādas "dažādu dzimumu slimības no NELIETOŠANAS"? Nosaukumus v studiju lūdzu. Pastāsti, man tak jāzina, kas man kaiš.

Chocolatemjau      Man vienmēr šķita, ka tikai sievietes mēdz aizbildināties ar nogurumu un citām muļķībām, lai izvairītos no seksa.. Bet izrādās, ka arī vīrieši to dara! Jeb tur kas cits slēpjas ....

Forever4      Vīrietis mīļotajai sievietei ..nekad neatteiks...uzsvars...uz..mīļoto:) citām gan...mierīgi :)

White`n`Naughty      Ļoti haotiska tēma ar dažiem labiem domugraudiem no vecmeistariem, bet palasot šādus spriedelējumus nu nekādi nevar atbrīvoties no sajūtas ka gan šeit Oho, gan ārpus tā seksa loma ir tik milzīgi pārspīlēta. No abu dzimumu puses.
Sekss ir tikai viens no, pie kam nebūt un ne tuvu ne galvenais, faktors, kas veido harmonisku personību.
Bieži liekas ka pie seksa kā pie lielās dzīves jēgas apstājās cilvēki, kuri negrib vai nespēj tālāk augt garīgi.
Ja nav kvalitatīva partnera (šis katram ir ļoti subjektīvi), tad jāsaka, nu i nafig tādu ´´nekādu´´ sesku, ir taču čupu čupām un kaudžu kaudzēm citu lietu, kas pilnīgi mierīgi spēj iekšējās labsajūtas veidošanas procesā aizvietot ´´aktiņu´´.

MrJones      Varbuut, vareetu paarfraazeet jautaajumu peec buutiibas, taa:...Sekss ne seksa peec, bet sekss peec seksa ar to ar kuru labi seksojas..!! :)

jozolsen      CITĀTS.."Psihomātiskā pieeja miomas saista ar savas sievišķibas nepieņemšanu,slēptu aizvainojumu vai pat naidu pret vīriešiem.....problēmas seksuālajā dzīvē...´" Tā ir viena fiziskā sasitē ar psiholoģisko sievietēm-cilvēkam. Pašas lasiet un prasiet savām dakterēm.. Vīriešiem arī iesaku palasīt par sevi , un dzimumaktiņu nelietošanas ietekmi uz veselību..Visi gudri spriest par kotletēm...un tā ar turpina tādā kotlešu līmenī..

Chocolatemjau      Mjā, kur ir egoisms un patmīlība, tur nav īstas mīlestības. Un seksā to var ļoti just.... 5 minūtes mehānisku darbību reizēm der, ja ļoti jāsteidzas, bet gribās taču kādreiz arī 5 stundas ilgu skūpstu jūru pār ķermeni, masāžu un rotaļas. Sex shopi pilni ar interesantām lietiņām.....

ucibucis29      Psihomātiskā pieeja ir kas jauns. Līdz šim zināju psihosomātisko.

Esmu pavisam noraizējusies. Miomas man nav. Sievišķīga esmu. Vīrieši patīk. Dikti patīk.

Joz, ko man tagad darīt? Kā būt?

limonija      Nez kāpēc šķiet, ka tā "vienkārši tiekas un bauda", kā autoram labpaticis noformulēt, tikai dzīvnieku valsts pārstāvji...Ar lielu patikšanu lasīju fargo un rika086 domas:)

zebrus      Staigājiet vien tālāk seksuāli neapmierinātas! Es mierīgi varu sevi apmierināt noraujot kulakā!

Nausikaja      Eku, rikam086 buča, vai puķe, jeb citāda prīze. Lai būtu bauda, vajag kādu, kas to izraisa, sniedz, nodrošina...utt. Ne katram pa spēkam un saprašanai.

hefny      hi hi,alfonsņš uzradies..kur problēma? ņem meiteni uz ielas,profesioāli-samaksā un baudi, cik tīk! skops esi/gribi visu pa velti,kā tāds gauneris?skopajam pat saule šķiet par vēsu un putni par klusiem,kā jau negausīgam skopulim.... hi hi

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu