Sex ar vecaaku sievieti.

sveiki. Lieta pavisam vienkaarsha. man interesee sex ar vecaaku sievieti liidz 45. kaadeelj ? Jo taa var uzkraap pieejamo pieredziiti. Itkaa simpaatisks esmu, kopts , forsh , komunikabls , laipns un jauns 21.gadiigs puisis. varbuut kaadi ieteikumi? varbuut ir kaada kurai interesee jaunaaks ? :)

Diversija      Saklupušas te puiškānam virsū, vāveres tādas...

av2      gtribi vecaaku, kaada probleema. Kaa bija tas saits- gribu.lv laikam/

piparbecinja      slima publika, čalis piedāvā seksu, bet te jau paranojas paraugdemonstrējumi...

edmunds19692      Jaunekli, pēc 40 gandrīz 80% ir celulīts, grumbas, krunkas un liekie kilogrami. Esi tam gatavs? :) Jā, un bērni tavā vecumā :D

edgarsj      nu ko lai piebilst
man ar ir bijis seks ar vecāku sievieti un ja salīdzina ar jaunāku
tad vecākas ir ar vairāk pieredzi
bet tas nenozīmē ka uzreiz jādomā ka jaunākas nau ar pieredzi bet vecākas ir
katram ir savi plusi un mīnusi



vai ne tāāā?????

miers2      pilnīgi piekrītu sieviešu viedoklim, ka šis mazgadīgais šmurgulis varēja labāk izvēlēt citus vārdus - piemēram, "Vēlos piedzīvot skaistu un neaizmirstamu tikšanos ar burvīgu sievieti, kurai patīk jaunāki vīrieši"

miers2      vecākās ir lieliskas gultā, bet uz ielas viņām blakus ir drusku neērta sajūta - it kā es būtu ar neparastu orientāciju :(

selnija_      Es tā kā ņemtu, bet pajauns esi!:)) Es gan labāk ņemtu kaut vai Eštonu Kačeru, vai arī ir vēl pāris interesantu jaunēkļu no kaimiņzemes aktieru saimes.

elf7      Blefo , vai vēlies piepelnīties ... :), savādāk kam vajag ar vecāku sievieti ja nav ar psihiskām novirzēm, jeb ko mammas trūkst?

Zeltiite      Tev atliek pabomzīga Latvijas lauku sieviete, kas, tāpat kā Tu, nespēj atrisināt savas problēmas. Ja abiem tas patīk, tad forši!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu