Sex ar vecaaku sievieti.

sveiki. Lieta pavisam vienkaarsha. man interesee sex ar vecaaku sievieti liidz 45. kaadeelj ? Jo taa var uzkraap pieejamo pieredziiti. Itkaa simpaatisks esmu, kopts , forsh , komunikabls , laipns un jauns 21.gadiigs puisis. varbuut kaadi ieteikumi? varbuut ir kaada kurai interesee jaunaaks ? :)

Rashela      Smieklīga diskusija! :D Džīīīz...
Liepājniek - thumbs up ;) Galvenais tiešām padomā, ko vari dot pretīm... :) Es pati ar kaut kad biju tā iedomājusies - hmm - būtu forši paņemt vienu smuku 18-20gadigu un par labu mīļāko izaudzināt...bet nu - ahhh, slinkums...un, ja nu šis vēl ņem un iemīlas - tad vispār vāks...tā arī nespēju izskaitļot "what´s in it for me" :p un atgrizos pie pieredzējušiem partneriem...

Skaidrite_Leeninna      Būtu nu labāk par šo jautājumu (pieredzes apmaiņu) ar tēvu apspriedies vai varbūt ar mammu...

erucanob      Te daudziem tāda vēlme.Tikai viņi neraksta PA,bet pa taisno uz p/k un viss notiek.
Man jautājums,kāpēc tieši 45 ir robeža,ne 42,ne 47,ne 57?
Un ko viņš var dot?Jā,ko,maizi vai naudu jūs domājat?Tak riktīgu stojaku,tām kuras nesaprot.

quimera      Tev drizāk mammu vajag,nevis sexu!

Tuftalogs      Nu antikvariāts labā stāvoklī vienmēr ir bijusi vērtība :D Ko jūs mazajam pārmetat, ka viņam ir tik izteikta gerantofīlija :D

samanta      Liepajniek1991 vecakam Tu neinterese mekle sava vecuma ja labi zini un pieproti ka ar sievieti apieties tad iemacisi sava vecuma meitenei to pieredzi

erucanob      Gerantofīlija te arī daudzām meitenēm un sievietēm.Anketās 10-20 gadi vecāki arī ieķeksēti.Tas tagad moderni,jauna meiča un vecis pie sāniem.Puiši skatās un domā,eh,man arī jāpamēģina.Pie tam izdevīgi,ne materiālo ieguldījumu,kā večiem,vai ar skuķiem nevajag,ne laika,ne solījumu nākotnei.Ērti,labi,izdevīgi.Tipisks latviešu vīrieša lozungs.

Gramatu_tarps      Pieredzes nolūkos labāk rīkoties savādāk, seksā jārīkojās tikai pēc saviem ieskatiem, un ja kas nepatīk vai nav kā īsti gribētos, tad no tā jāmācās. Bet tā, kniebienam der arī vecāki zaķi :) Bet šaubos vai viegli satikt simpātisku sievieti, un vēl tādu kura būtu ieinteresējama..

elsa      Ot, es ar nesaprotu, kāpēc uzbrukušas ajueklim kā tādas vārnas un neviena nav pieteikusies izpalīdzēt. Jamam roka beigta, otra nav trenēta..
Puikiņ, a ko tu tai vecākajai, pieredzes bagātajai vari dot, ja neko neproti?
Man patīk jaunāki, bet tādi, kas zina, kā elegantāk zirgā uzkāpt, lai abas puses būtu apmierinātas. Skolotāju atrast būs grūti, jo mēs, tantes, zinam,ko musm vajag un zinām, kā pie tā tikt. Un tev priekš tā roķeles par īsām.:D
p.s. manā PK neko neraksti - es esmu kā baļķis.:D

Tuftalogs      Elsai tik vēžus pie krūšu galiem pielikt, tad būs elsojošs baļķis :D

MaryClaire      ieteikums ir - nespamot manā PK. otrs arī - maķenīt pašpārliecinātībai pievienot nelielu paškritikas devu un apgūt izcilu pikapingu - tiaki tad rezultāti būs garantēti.

neinteresē.

Lyyly      Nu beidzot zinu ko šitie knēveļi īsti grib,jo katru dienu kāds man piedāvā sexsu,zini dēliņ -pliku rupmaizi varu ēst viena pati kāpēc man jādalās vēl ar tik jaunu zaļknābi.

Vucis      simpaatisks esmu, kopts , forsh , komunikabls , laipns un jauns
----------------------------

Aizmirsi piebilst, ka arī dumjš esi.

neiet      Ieteikumi būtu sūtīt piedāvājumus iedzert kopīgi tēju-kafiju-šampi-bakardi uz pastkastēm.Ja laužas,tad turpini,ja pasūta nākuj,tad nav jēgas.Vari anketā gadus 3-5 klāt piemest,pasi diez vai prasīs.

Parama      žēl, ka tev 80-it gadīgas ōmes negribās aplaimot:( mūsu panzionāta večiņas tev iedotu

voldemars123      Jaunas tomer Tev bus letakas,vecakas velas konfortu,tas ir diezgan padargs,bet jauninas uz auto kapota pec balluka zalumos iebrauksi un kalpos ka izmeginajuma poligons,to saku Tev no pieredzes,rikojies un sapratisi,kas ir kas,lai veicas!

Misters_XY      Vecīt, ja vecums un izskats atbilstu patiesībai, tad tiešām nebūtu šādu jautājumu... Pieredzi iegūst ne jau no vecuma, bet tikai darot ;) Tā kā saņemies, aizej uz klubu un kārtīgi izklaidējies, vienalga ar jaunu, vecu vai vidēju ;)

Viirietis_V      Te tak pilns ar tām,kuras lepni paziņo,ka patīk jaunāki un tas nekas,ka tas pats puišelītis uzreiz iečukstēs ausē,lai tantuks pagriež pakaļ.....Tā teikt,kārtējais pidariņš!:)

swim      KoNfortu vajag jaunajām,izklaides,kokčikus.Vecākas pašas uzsauks.
Vodim arī gerantofīles trāpījušās,ja tik labi pārzina:)
 «ko tu tai vecākajai, pieredzes bagātajai vari dot»(c)
Ko jums dod vecajie gadījumos,kad tiekaties tikai seksiem.
Viirietis_V,jaunie uz pakaļām nav tik kāri kā vecie,jeb Tu labāk zini.

cirteejs      Cik nemoderni! Tagad puisīši Tavā vecumā meklē večus!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu