Kāpēc vīrietis negrib seksu?

Esmu izmisumā, jo vīrietim seksu vajag 1x nedēļā! Es vēlētos vairākas reizes pēc kārtas, vai vismaz 2 vakarus pēc kārtas, vēlētos šur un tur, ar mantiņām un bez. Bet ko var sadarīt tai vienā reizē nedēļā? Tikai apmierināt pirmo izsalkumu. Kāpēc viņiem negribās?

dzzekiss      Ja tā centies un rezultāts =0,tad laikam esi strašnaja kak atomnaja vojna.
Sorry,es pass,te pietiekoši smuku un seksīgu,kaut arī bez mantiņām.

Eneile      Izklausās, ka esi Torpēdu nocopējusi.

kokote      Te beidzot praksē arī atbilde par to, labi vai slikti, ja partneriem liela gadu starpība.
Nu nebūs viņam vairs tas libido, kas bija agrāk- un pavisam drīz Tu jau ar asarām acīs atcerēsies, cik labi bija, kad bija 1X nedēļā - tā "čisto v kosmoss" vēl gribēju uzzināt, cik tad ir to, kuriem ar Tevi vairāk kā reizi nedēļā negribās (autores teksts provocē)... A par mazo sadzīves tehniku- kurš ta liedz Tev to izmantot - kā n_s saka- i dari to viņam redzot ar visu to sexy vešu mugurā- vai nu viņš pārvāksies uz dīvāna- un tad Tev tiešām jāpadomā, vai vēlies atlikušo dzīvi ar "draudzeni" nodzīvot, vai arī viņš piebiedrosies- kas visai maz ticams. Tavs gadījums ir uzskatāms "bioloģisko šķēru" piemērs- pat padomju laikā Zālīša grāmatā par to varēja izlasīt.
PS. prognozēju, ka tagad autores pastkastē sabirs to 20gadīgo gribošo tirliņu virtuālā sperma.

Deisa      Vecuma starpība tomēr arī daudz ko izskaidro. Laikam jau vecāks par tiem 16 gadiem? Pēc 40, tuvojoties 50 vīrietis grib apzināties savu vērtību, saprast, kas ir viņa būtība. Un ne jau caurumu aizbāšana (lai gan daudzi, kam tas nav bijis, tieši tā arī domā. Kad dabūn, tad saprot, ka tas nav tas). Tikai tad, kad drātēšanās jau piegriezusies, veči aizdomājas, ka bez vairošanās instinkta ir kas cits, augstāks. Un, ja to augstāko nesaņem no partnera, tad arī to pašu primitīvo gribās aizvien mazāk. Un tas notiek tīri neapzināti, vien ar vēlmēm izpaužas. Prāts, protams, saka - mīļa, laba utt. Ar prātu mīnusus neredz, bet garam tomēr nepietiek. Ja tev izdosies uzčamdīt viņa garīgās vajadzības un apmierināt, tad arī fiziskajā plānā viņš kļūs krietni gribošāks, būs viņam vairāk enerģijas.
Vēl kas - pielūko, lai tam vīrietim ir regulāra fiziskā slodze, bet ne pārslodze. Ja iesēdīsies, tad arī celties nekas negribēs.

kreituse      a pajautaat vinjam slabo?

Vucis      A tu piedāvā viņam anālo prostatas masāžu.

Kārtējais vīrieškārtas trollis, kam sagribējies izlikties par gribošu un neapmierināmu babuli. TG/AM

1seskis      Gailis ir ļoti vaislīgs putns, kas var kopoties ar vistām gandrīz vai bez apstājas. Tomēr ar vienu un to pašu vistu viņš nevar kopoties vairāk par piecām reizēm vienā dienā.

Sesto reizi sastopoties ar to pašu vistu, gailis vairs nejūt par viņu nekādu interesi un viņam, tā sakot, «neceļas», bet, ieraudzījis kādu jaunuli, viņš metas tai virsū ar sākotnēju dedzību. Zinātnieki to dēvē par «gaiļa sindromu».

Septiņas reizes aplecis vienu un to pašu govi, bullis vairs negrib viņai skatīties virsū, bet, kad aplokā tiek ievesta jauna govs, viņš atkal sasparojas. Arī tad, kad viņam jāaplec jau desmitā govs pēc kārtas, bullis vēl ir spara pilns.

Auns nemēdz aplekt vienu un to pašu aitu vairāk par piecām reizēm, toties katrai jaunai aitai tuvojas ar lielu degsmi. Turklāt aunu nav iespējams piemuļķot. Viņš lieliski pazīst savas kādreizējās «partneres» un netuvojas tām, pat tad ja tās tiek apsmidzinātas ar smaržu vai iebāztas ar galvu maisā.

vilks28      klau tu pameiģini ar tādu stabulīti kā čūsku dresētājiem paspēlē, varbūt nostrādā.

ALCORA      Tādēļ ka tik tieši mājieni vīrietim nepatīk.
Lai arī saka,ka dumjas sievietes patīk,es tam nepiekrītu.
Tava anketa liek domāt,ka sekss ir tavs darbs,par $$

forma1961      Jā ar to varēšanu mums katram ir savādāk.Bet tā jau nav tikai jūsu ģimenes problēma,bet šeit esošo kopējā.

bubucis_agucis10      kapēc,tapēc ka beidzās ar C...patīk iejusties vecenes ādā..pēc raxtiita jau var noprast-esi džeks
palasot tavus textinjus-sekls cilvēķelis,vai mazgadīgs bezsmadzeņu mutants

edding      32+16=48
Aļļo jaunu meiču mīlētāji!!!!!
Torpedo,redzeji kas notiek,kad draudzējas ar krietni jaunākām-tiek meklēti papildspēki.Jūs to spētu paciest?Vai naivi cerat,ka varēsiet līdz 100 gadiem,kā jūsu vevevectētiņš.Hi hi un ha hā!

skarbaiskungs      Iedali vinjam vairàk kabatasnaudu. Cik noprotu, tgd tik vienu Viagru nedèljà var sagrabinàt.

ezers      Vnk esi apnikusi!

_Krasula_      Izskaidrojums patiešām var būt ļoti banāls. Vīrietim 48 gados seksualitāte nav vairs tāda kā ,piemēram, 38. Protams, mēdz būt izņēmumi, bet tomēr, tomēr...

MrJones      No vienas puses, taads kaa sashutums, buutu saprotams...tomer, nav jau ari tie viirieshi taadi dziivniecinji, ka luuk....te sievietei iegribas un neskatoties, uz noskanjojumu + visaadi citaadi blakus apstaaklji, tik vaalees...hmm....no sievietes puses laikam to gruuti saprast.. :)
Bet gan jau kaada probleema ir...ja tik izteikti...varbuut piljii par daudz ikdienaa..?? :) Vai kaut kas.....kaut kas tur iisti nav..........protams, var gadiities ka vnk tavam draugam nestaav...bet to jau tev pashai vajadzeetu zinaat un publiskaa telpa nez ko daudz nepaliidzees....

ApartamentiEspana      JO:
a) vinam ir vel cita sxpartnere,

b) vinsh mastrube parak daudz un tadejadi sex ar sievieti vinam ir ok 1x nedelaa.

Vel var but smaga slimiba, islaicigs liels stress, bet kaa saprotu tie nav istie iemesli, jo tad Jus par tiem ko zinatu.

ApartamentiEspana      un protams,

C) Jus varbut esat vinam apnikusi visadi - tai skaitaa arii sexuali, jo ja cilveks nepatik kopumaa, tad kads tur iekarigs sex, jo ne jau visi virieshi ir dzivnieki, ari vinjiem vajag ko vairak par ielikt - iznemt.

kljuska      Jūs vnk attālinieties viens no otra. Jūs paliekat kā labi kaimiņi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu