Iepazīšanās seksam.

Jautājums vīriešiem, kuri šeit vēlas iepazīties seksam un izklaidei.
Jums pietiek ar to, ka katru vakaru ir cita un tas ir ok?Vai jūs gatavojaties atrast vienu kādam laikam?Vai jūs visas sievietes uzskatat par ielenēm un neko daudz neiespringstat?
Interesantas būs garās versijas...

Juris77 (2011-09-03 14:51)      Kas tevi interesē? Vīrieša psiholoģija jeb "domu gājiens"? Tas ir vienkārši. Katram pēc spējām un vajadzībām. Vienam vajag katru vakaru citu, otram vajag vienu, bet ilgākam laikam. Vai viņi visas sievietes uzskata par ielenēm un uz to neko daudz neiespringst? Da nē, viņi neko neuzskata. Meklējot sievieti seksam viņš nedomā par to vai viņa ir "ielene" vai nav, viņš domā par kaut ko citu, viņu interesē parametri ( izskats, figūra) un iespējas realizēt savas fantāzijas dzīvē. Sievietes lamā par "maukām" un ielenēm tikai neveiksminieki, kuri nav sasnieguši cerēto. To var arī vērot dzīvē - ja "neiedeva" tad "mauka", ja "iedeva", tad viss kārtībā. Tikai neloģiski sanāk - "mauka" tači ir tā, kas visiem dod, bet, ja šim neiedeva, tad kāds pamats viņu saukt par "mauku"? Da nekāds, tās ir tikai negatīvo emociju izpausmes. Un problēma ir nevis tajā, ka "neiedeva", problēma ir tajā, ka tam vīrietim neviens nav parādījis kā pareizi "paņemt". Viņam no bērnības mama, skola, mediji, vide māca visādas glupības par sievietēm ( sieviešu izgudrotas) tāpēc viņi arī "neņem", bet gaida, kad viņam "iedos". T.i. viņu māca ieņemt pasīvu pozīciju jau no paša sākuma un gaidīt "atļauju" darbībām. Tas ir visu neveiksmju pamatā. No neveiksmēm rodas negatīvas emocijas un "uzskati".

labaa_feja (2011-09-10 16:04)      jaa, jaa un kjip sieviete nevar veeleeties vienas nakts sakaru? sievieteem seksi aarpus attieciibaam negribas ja? tikai tad, ja miil. izklausaas peec padsmitgadnieces murgiem

shveps (2011-09-13 11:13)      piemēram es ne vienu par ieleni neuzskatu! man mājās ar mīļoto cilvēku ir problēmas. es meklēju to kura iespējams varētu būt mana sieva, un palīdzētu aizmirst veco bezjēdzīgo dzīvi! es zin ka tādas sievietes te ir! a tās kuras uzdod tādus jautājumus, tad nedod dievs kādam sadzīvot ar tadu!

GenaCom (2011-09-13 19:08)      Vel viena pagrimusi bābā!

barss5 (2011-09-16 11:09)      Nu, jauki. Kāpēc par ielenēm? Pieļauju, ka arī sievietei laiku pa laikam vajag seksu, vai ne? Kāpēc pēc seksa Jums patīk izlikties "izmantotām"? Manuprāt, ir tikai normāli nodarboties ar seksu tad, kad ir vēlme abiem! Pie kam, nav nekādas vajadzības no rīta lūrēt ar miklām un glupām acīm un gaidīt bildinājumu. Baudiet dzīvi, meitenes, un viss būs daudz vienkāršāk visiem!

ECO (2011-09-19 14:48)      ja to teiktu kāds tīnis, ar pusaudžiem raksturīgo maksimālisku, tas būtu saprotami.......:))
...kas zin, varbūt šāda tipa sievietes, savā attīstībā arī tālāk netiek......

Ljekainiitis (2011-09-20 09:50)      Laikam jau resumeejot teemas autore pornofilmas beigas jautaa - peec ta visa vinsh vinju bildinaaja ? :)

Araabs (2011-09-30 18:38)      Sievietes ir sievietes,kas tur ko iespringt:))

robertoo686 (2011-10-07 21:53)      airak jau meklee kadu kas ir patstavigak a katru nakti cita nav interesanti ilgstosak un viena tad var meginat visadus trikus ja ja un tas vienozimigi jautrak ielenes mums ir tas kas pa skaidru naudinju atodas.sievietes ka svelas atrast sev idealu sex parneri nu nekadi nav ielenes un jus tak ari esiet cilveki un kaut vai katru dienu savs tas nenozime ielenes tas pat ir apsveicami ka ir tadas kas zin ko grib un kad .

robertoo686 (2011-10-07 22:29)      vienozimigi nepietiek viena vakara sex bik pa maz ats ir truli.jo ilgstosak jo labak visu var pameginat ar sev sipatisku cilvecinju

dabonams (2011-10-31 13:47)      Patiesība ir veca,kā pasaule.Ja vīrītis saka,ka vēlas seksu,tas nozīmē,ka viņš patiesi to vēlas,ir tikai nianses,kādu. Ja sieviete vēlas seksu,neatkarīgi no niansēm to izsakot domā par vīrieša maku.Pliks vīrietis,kuram ir tikai ķermenis un dvēsele nevienai nav vajadzīgs.neatkarīgi no tā,lai cik viņas aizvainojumā un patmīlībā to noliegtu.Protams mēdz būt arī izņēmumi,bet tas ir retums viena no tūkstots.

dabonams (2011-10-31 13:51)      Protams labāks partneris ir,kurš spēj būt pilnīgi atvērts un pietiekoši izvirtis,lai citas nespētu konkurēt.Mainīt vienu,pret otru tādu pašu ir tikai laika tērēšana.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu