Iepazīšanās seksam.

Jautājums vīriešiem, kuri šeit vēlas iepazīties seksam un izklaidei.
Jums pietiek ar to, ka katru vakaru ir cita un tas ir ok?Vai jūs gatavojaties atrast vienu kādam laikam?Vai jūs visas sievietes uzskatat par ielenēm un neko daudz neiespringstat?
Interesantas būs garās versijas...

milulite15 (2011-08-29 11:55)      ...esmu dzirdeejusi labu teicienu....Man taa ma....ka nedeva!!!:D

viesiss (2011-08-29 12:11)      Konkubināts ir bijis visos laikos no sieviešu puses!

normiss (2011-08-29 12:13)      mīlulīt15 : mauka, būs vienalga,iedeva vai neiedeva:))) tāpēc labāk dot!:DDD

babyjag (2011-08-29 12:20)      jautājums vīriešiem, kas visas sievietes uzskata par maukām.. es tā visu laiku domāju, no kurienes šī nicinošā attieksme.. vai tādas ir arī Jūsu mammas un māsas? ar ko svešās sievietes ir savādākas? kāpēc vienas ir nicināmas padauzas, bet citas nav, vienkārši tāpēc, ka ir sievietes?
piemēram, ne mans brālis, ne tētis, nav idioti un kretīni, tāpēc es arī nevaru visus vīriešus nosaukt par tādiem. arī tie vīrieši, kas ir bijuši manā dzīvē, nav ne idioti, ne kretīni, ne cūkas - es ar tādiem vnk netiekos.. kāpēc Jums apkārt ir tikai maukas, izmantotājas, muļķes un sazin kas vēl?

daccce (2011-08-29 12:54)      Kāda starpīna, ko viņi domā, bet varbūt neko nedomā... gribēji - dabūji... pagriezies un aizgāji.

prusacins (2011-08-29 13:13)      sāksim ar to, ka izklāsts noformulēts primitīvi un aprobežoti..stereotipiski pret vīriešiem! Vai nu arī uzdevājam trāpījušies pa dzīvi tādi veči! Ne vārda nav minēts salīdzinājums pret pašaām sievietēm...kuras guļ pirmajos randiņos utt! Un kuras pašas tiekas tikai dēļ seksa...viss ir līdzsvarā.. atkal tiek cilāts jautājums , kur viss notiek dabiski pats par sevi! Katrs pats izvēlas kam tikties vai seksam vai ne seksam vai sulas dzeršanai... kāda tam nozīme... nevienam nekad nav katru vakaru cita...fiziski to nevar! lai gan pašas sievietes ir tās, kuras leilās, ka nu viņām ir sex cik uziet ik uz soļā.... bet reāli jau nav....jo kad ir iespēja.. tad tik tik paziņots...oi...es neesmu tāda..mani tas neintersē, man tas ir uk uz soļa..viens zvans un man sx! Pašu sieviešu teksti:) smieklīgi jau ir , ka sev mēģina viņas melot:) nezinu vai kāds visas sievietes uzskata par ielenēm! Ielenes šķiet ir tās, kuras patiešām pārdod oficiāli sevi uz ielas! cik zināms visas sievietes nestav un nepārdod uz ielas! Tāda sajūta, ka uzdevāja uzskata, ka pieauguši cilvēki nedrīkst tikties un nodarboties ar seksu..uzreizes sanāk, ka sieviete, kura grib pamīlēties ir ielene un vecis maucinieks!
Kāds mērķis ir diskusijai...kur notiek viss dabiski pats par sevi.. visi tiekas un to dara, ja protams ir vēlme cilvēkiem! Kāda nozīme ar cik kad un vai pirmajā reizē! Pašas emocijas pasaka kas un kā! Nekad jau pirms tikšanās nevar zināt cilvēks vai tiekoties būs sex! un ja tas ir.. tas ir tikai apsveicami..nevis melot sev un principa pēc ar to nenodarboties! Vai uzdevēja gadījumā ir nevainīga var būt? pirms pārgulēt ar kādu var b`t grib zināt kā tas ir un kas jādara?:)

nedomāju, ka kāda īpaši dzīvesgudra sieviete iespringst, kura ir brīva un katru reizi ir cits vīrietis...patiesi sāk likties, ka atkal kāds uztaisa problēmu , kur tās nav vispār:)

av2 (2011-08-29 13:19)      ielenes , tiessa noziimee , neesmu te saticis nevienu.Parasti traapas forssas sievietes , kas varbuut it kaa gaidiitu ko vairaak no manis, bet.....:(

Specs69 (2011-08-29 13:29)      Atbalstot Endzija (2011-08-29 11:50) viedokli par to, ka svarīgākais ir godīgums, gribētu lūgtu precizējumu, ka jāsaprot ar jēdzienu "kvalitatīvs sekss".

Alex_Jones (2011-08-29 13:33)      Bija tāds krievu anekdotis par trīs sieviešu tipiem:
Pirmajā randiņā neatdevās - Dura!
Atdevās pirmajā randiņā - Mauka!
Atdevās citam - Suka!

Galvenais pareizi vienoties un neķert kreņķi...

crossing (2011-08-29 13:37)      cik saprotu, tad visi respondenti ir "vīriešiem, kuri šeit vēlas iepazīties seksam un izklaidei".
...par babyjag man jau bija aizdomas, ka viņa izsakās, priekš sievietes, pārāk sakarīgi :))

Sauliitejauka (2011-08-29 13:37)      Tie kuri pozicionee sevi tikai sexam ir vienreizlietojami viirieshi,
nekaa sakariiga tur nav, ne jeedziigs sex, ne kas cits,

pijolite (2011-08-29 13:41)      Alex, pie šāda rasklada vienoties vispār nav iespējams, vienalga būsi dura, mauka un suka!
Bet attiecībā uz "dod", vienmēr esmu brīnījusies - KO dod? Ja paturēt, tad vīrietim drīzāk ir ko dot.

mekleeju_miiljuminju (2011-08-29 13:47)      Kā jau rakstiju ielas meitas neinteresē! Meklēju draudzeni, iespējams sieviņju uz ļoti, ļoti garu dzīves periodu, posmu! Ļoti ceru, ka tik Jauku, Mīļu, Gudru, ................ esmu atradis! Visu rādis laiks!

Endzija (2011-08-29 14:14)      To Specs69 - Katram ir savi kriteeriji kas tad ir kvalitatiivs sekss, shkiet vienotas definiicijas nav. Vieniigi ja nu - lai abiem ir labi, un nevienam nav nekas jaateelo. Bet esmu parliecinaata, ka sekss ar to pashu partneri paliek labaaks un interesantaaks ar laiku, jo iepaziist otru, saak saprast, kas patiik labaak, ko gribeetos. To visu jau nevar pirmaja un vienigaja reizee :)

velossniegt (2011-08-29 14:26)      Pēc kā tu spried ka te kāds vēlas tikai seksam un vienai naktij. Nevajag pašām uzvesties un runāt ,kā ielenēm.
Nevajag šo vietu un vidi pašām izveidot ,kā seksa namu, . Manuprāt daudzi šeit ielogojās ar domu atrast savai dzīvei otru pusi.

Alex_Jones (2011-08-29 14:38)      TO: pijolite
Tas jau nav razklads, bet vietējo/parasto/"vīrieti" raksturojošs kalamburs...
Patiesībā viss ir daudz stulbāk! Šamējās nezina, ko īsti grib un ir gatavas DOT (Give and take) un šamējie ir pietiekoši pastulbi lai vispār kaut ko saprastu..
Ambīcijas, ambīcijas un tās pavadošais seklums...
Taču atgriežoties pie triviāliem, uzdotajoiem jautājumiem - varu teikt, ka tikai kāds 1% no visiem "able males" varētu būt apspriešanas vērts. Meitenes ap 3-5%.
Par vienošanos: abas puses, vienmēr var savlaicīgi pateikt nē!
Diemžēl (man nesaprotamu iemeslu dēļ) - šķiet, ka tā tas nenotiek, jo laikam labāk ir vēlāk tēlot piesmieto, apmānīto un traumēto...
Paskatoties dažas-labas dāmītes profilā - vēmiens nāk, bet šī vēl uzdod (ja nav fake) visādus debīlus jautājumus..
Īsāk: ja tev profilā stāv rakstīts, ka gribi sexu - nebrīnies, ka kāds/a to sava stulbuma dēļ uztver kā personisku uzaicinājumu!

Peace

velossniegt (2011-08-29 14:47)      Vīrieši nav nemaz stulbi, kā arī nav impotentu vīriešu- viņus par tādiem pataisa sievietes. Jo pareizi Alex raksta, kas tad liedz pateikt "Nē".
Bet beigu beigās vīrietis ir tas vainīgas ....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu