Iepazīšanās portāli

Saņēmu drausmīgu nosodījumu un pārmetumus no draudzenes,kura uzzināja,ka esmu seksa iepazīšanās portālos.Vai tad tas ir tik slikti?????

niica      Es ar nesen dabūju dzirdēt ka internetā vieni cietumnieki sēd :DD Ilgi tā nebiju smējusies...

Tessa      o!! izradas,oho arii ir seksa portals:DD/atcerejas sudziibas elve temu,ka te tikai pardodoties,un ka ohujieshi sacepas:DD/Perliite,megjini atvert gribu elve un paskatiities,kas vispar ir tie seksportali))
es arii,gluzhi ka Pauliine,nevaru saprast tos,kuriem tas ir ka sporta veids vai ka aiziet pachurat.bet nu nav mana dariishana,ne es kadam (draudzenei)sakshu diktet,kur vinjai ir jaregjistrejas.
tie,kuri teiks,ka tur tikai chato-nu nav dumu bez uguns.jo sapratiigs cilveks neko nedara bezmerkjiigi.katra zinja,manas aciis vertiiba kritas,kaut gan,velreiz piemetinashu,ka netaisos nosodiit un savi viedokli patureshu pie sevis.

Persifona      Draudzenes ir dažādas. Man vienai ir riktīgs riebums uz vīriešiem,uz seksu.Otra uztver seksu par skaistu dzīves sastāvdaļu.Vienai vīrietis nepratās,otra ir guvusi riktīgu baudu.Esmu arī piereģistrējusies,bet vairāk intereses dēļ,ne vajadzības.

cirteejs      Pastāsti, kurā esi?:) Gribas zināt portālus, kuros labākie oho ļaudis apgrozās!:)P.S. Nevajag ar citiem apspriest savas dzīves eņas puses!:)

selavi_5      Ja tu jūties labi tai portālā un tiek apmierinātas visas tavas vēlmes, tad nav iemesla šūmēties...

maargareeta      .... ak cik mēs visas ideālas, neko nezinām, pat dzirdējušas neesam ....

7_jeeri      draudzenei skauž. kā arī bailes no tā, ka tajos portālos tu sastapsi viņu! pilnigi nejauši! konkurence! :)

onno      ....no katra portāla.esot tajā,gūstam jaunus draugus,jaunas dzīves atziņas, kas bagātina tikai mūs pašus...katrs taču kautko meklē,un ja labi rok=atrod arī seksu jebkurā portālā...

sp69      iestājies (piereģistrējies) calis.lv - tas būš baigi forši un nemaz seksa. ja nerēķina analo, par ko tur ar apskaužamu regularitāti visai vētraini un detalizēti diskutē vismaz reizi mēnesī. parasti ap pilnmēness laiku :D

edora      :))) tava draudzene , laikam , no Torpedo blices , šamie uzskata , ka sieviete un sex pēc zināma vecuma sasniegšanas ir patoloģija .

Kaa_tad      Dari to, ko pati uzskati par vajadzīgu/ noderīgu/ nepieciešamu. Vai tad tev ir jāatskaitās par visu, ko dari? Ne viņa tevi radīji, ne viņai mācīt tev dzīvot.

zakitis3      Vai tas ir slikti,vai labi izlemt tev pasai. Un kada tev starpiba ko citi par to doma? Ko,kad un ka tu dari,izlem tacu tu pati,evis prasi padomu draudzenei.

tiritomba_a      da nu nah tādas draudzenes, kas mācīs dzīvot. drīz sāks skolot, kuras zeķbikses stīvēt kājās ...

SievieteMelnaa      Varbuut Tu esi preceejusies? Tad draudzenes sashutumu vel varetu daljeji saprast.
Vispaar jau sex portali ir taadi pati iespeja iepaziities, nekas vairaak. Viss saakas ar interesantu sarunu. Tajos portaalos arii precas un vinjiem dzimst beerni.

psychobitch      vispār, jā, ir slikti...paskatoties tur ievietotās fotogrāfijas, nākas izdarīt secinājumus par to, kas ir šo portālu apmeklētāju kontingents, nedomāju, ka mani interesētu deģenerāti, bet nu kādam aizliegt par tiem interesēties un vēl atrast ar viņiem kopīgu valodu, šķiet tādu tiesību man nebūtu... vienīgais, ko es varētu darīt - izvērtēt, kas ir mani draugi...

crossing      p.s. paskatoties seksa iepazīšanās portālos info, šķiet, ka oHo vieni inteliģentie nūģi tusē! :)) /nūģa balsī/ :DD

babyjag      a tur tak riktigi recigi - var visadas bildes paskatities, salidzinat un taa.. :D nav jau obligati jatiekas ar tiem tirlinjiem, pat ne obligati jasarakstas! kur es dzive tik daudz visadus izliekumus un formas redzetu? :D un no otras puses - varbut ta ari labak - ieliec tadu bildi, lai nav beigas javiljas, cik skaisti var par zvaigznem un juram runat, bet beigas chushsh.. :D
es nez, man skiet nepareizi citus taa nosodit.. baigi jau nu pasi pareizie.. ka jau te teica, labak 100 vecmeitu pulcinos iet un klut par idealo zilzekji, kas nozakaa visas meitenes, kam citas intereses? no noo.. visam jabut lidzsvaraa.

viesiss      Kas tur slikts! Neredzu iemesla!

psychobitch      babyjag man no tām bildēm smiekli nenāk un par citu cilvēku kroplībām smieties nedrīkst...var piesmiet vēl sev kārtīgu izliekumu! Tieši tāpat, kā cilvēkiem ir dotas tiesības izvēlēties, kuros portālos tusēt, man ir tiesības izvēlēties ar ko es esmu draugos un nevienu nenosodot...lai taču meitieši izklaidējās!:))

vnkdieviete      Esi pāriecināta, ka viņa pati tāda nav reģistrējusies?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu