Vai sievietēm patīk aplūkot vīrieša mantību

Man te tāds jautājums uzradies, proti, esmu iedraudzējies ar sievieti, kurai ļoti patīk aplūkot manas mantiņas. Mani, protams, tas ļoti iepriecina, jo viņa mīl spēleties ar tām. Jautajuma būtiba, tā kā man nevienās attiecībās agrāk tā nebija, man bija radies iespaids, ka sievietēm diez ko netīk redzet plikus vīriešu daiktus. Kā ir jums ar jusu virieshiem? Es runaju protams tikai un vienigi par gultas lietaam, nevis par vazāšanos pa māju ar pliku krānu.

cutie75c      Patik gan skatities, gan rotalaties ar milota viriesa dargumiem. Citi var but saistosi, ja ir komplekta ar koptu kermeni, spilgtu/valdzinosu personibu vai/un dala no plasaka projekta, ka tikai apskates. Handymen home videos nav incigi. Jabut, protams, ari ko apskatit un ar ko parotalaties.

Galvenais, ka jums abiem tas patik un sagada baudu, parejais viss ir peanuts.

lubs      nu gan babuļi reāli satrakojušies i sasapņojušies:))))
vecs aņuks iz padomju dziesmu pūra/saprotams būs vecākai paudzei/
žogs....uz žoga sakramentāls uzraksts-xuy.....
garām iet 3 dažāda gadagājuma tupusčurājošās.....
jaunākā,6gadīgā dzied-
tjiļi,tjiļ,traļi vaļi,eto mi ņe prohodiļi,eto nam ņe zadovaļi.....
vidējā,30gadniece dungo-
hotj bi deņ načinalsja,i končalsja toboi.....
vecākā,70gadniece murmina-
kakije starije slova,akak kružitsa golova...:)

Caramelle      Lubam reaali galva reibst... a cik gadi jaur taa reibst? :DDD
Ir labas zaales... iespied to savu mantiibu durviis... kaadu briidi pat reibonis paaries. Vareeu jau veel ko "miilju" uzrakstiit, bet guljoshus jau nesitot. :))

VIZUAALAAmaaksla      lubiņam tokš tiešā uztvere......bet atmiņa laba- bērndārzlaika aņukus kā šodien dzirdējis stāsta!

sfinxxl      (c) " Es runaju protams tikai un vienigi par gultas lietaam, nevis par vazāšanos pa māju ar pliku krānu." -
dīvaini, man absolūti netraucē arī ja mans vīrietis dažreiz vazājas pa māju ar savu pliko krānu...Laikam neciešu no pārliekas kautrības un aizspriedumiem.

UgunskuraKurinatajs      ...UK atceras gadījumu,kad iedzēris bija aizmidzis pie Dobeles dzelzceļa stacijas...nez kāpēc bija uzvilkti skotu svārki...paceļot plakstus, tika konstatēts ,ka interesi par saulē apspīdētajām ģenitālijām izrāda (vienlaicīgi) - 2 pensionāres, 3 pensionāri, veikala"Bizbizmārīte"krāvējs Vitālijs, vājredzīga sieviete un 4 suņi...aiz krūmiem varēja dzirdēt visu Dobeles 1.ģimnāziju...
tā kā interese ir...jo īpaši, ja tie nav nekādi nieka 2 cm...

krolrabe      Nu ja jau vinai patik /MAZAIS BRA`LIS ROMANTIKIS/ priecajies , - juties pagodinats :)) :))

kritejs      Dažādas sievietes dažādi uzvedās. Vienām patīk aiztikt un sniegt minetus citas nezaitiek tik daudz un mineti ir krietni retāk. Tas pats attiecās uz seksošanu. Dažas ir ļoti aktīvas un spējīgas vairākus aktus katru dienu, Citas spēj to tikai kamēr remdēts izsalkums. Cik sieviešu tik variantu.

zae      Kas par jautājumu?..... tas taču jauki, mīļi, seksīgi..... un ar savu vīrieti nav nekādu aizspriedumu... vot....:)

Pticka      es uz taadaam lietaam neskatos da i neaiztieku!
paskatos labak TV vai pagludinu velju!

aleksandraaa      Jā,liela muiža,aplūko mantības.;DDD Tas tak pilnīgi normāli,ja apskatu ar ko būs darīšana un vai nesagādās vilšanos.;)))

ewelly      Ja skaista mantība, tad patīk rotaļāties-katrai sievietei sava gaume-seksam,rotaļai,minetam utt. :)

Hel-ena      Nevaru saprast kā var būt attiecības ar vīrieti, neredzot viņu visā pilnībā un neizčamdot visu, visu visu-tas taču normāli! Rodas iespaids, ka daži joprojām dzīvo aubēs un naktskreklos vien, kas būtu pieļaujams pēc 80 gadiem...un visu tik tumsā un zem segas...mana oma esot skatījusi, kā tas viss izskatās ar lampu zem segas, kamēr kungs gulēja....
Un ja arī no rītiem, vai pēc dušas, vai vakaros/naktīs cilvēki staigā plikiņi pa savu māju- tas ir kaut kāds retums??? Tad nu gan es esmu dīvaina, jo man patīk aplūkot gan pliknīšus, gan pliknītes un tā arī vazāties pa māju, tikai apkure jāuzgriež! Tas tak stimuls uz reālu seksiņu, dažādām atrakcijām:))

nieksss      Nu ko brīnies? :) Pasaulē tik daudz dīvainību un brīnumu, ka šim nu gan verēji vērību nepiegriest :))

p_p      patīk/nepatīk, kaut kā neesmu domājusi šādās kategorijās
ja dzīvo divi vien, lai vazājas pa māju pliki vai apģērbti, pofig, bet, ja ir bērni, jo īpaši padsmitgadnieki, tad, mandomāt, tomēr vajadzētu kā nekā piesegties.

"sievieti, kurai ļoti patīk aplūkot manas mantiņas... viņa mīl spēleties ar tām" - vot šitais man tā kā ne pārāk - kā iedomājos vīrieti, kurš tik ap sevi vien, ap sevi vien, tā uzreiz virinātāji nāk prātā..

reinis877      Blaze ieminējās ka vīriešiem vienalga kādas krūtis-nav taisnība,varbūt viņas vīrietim jā:D Mēs jau pieņemam sievieti kā personību pēc tam jau viss pārējais pakārtots...

Ketija_1983      nu zem lupas neesmu nevienu "krānu" likusi un slimīga interese izpētīt katru asinsvadiņu uz tā, arī nav bijusi... bet jā, patīk aplūkot... un nedomāju, ka tur kas nosodāms.. :)

merga      Jā patīk sava vīrieša draudziņš, ar prieku viņu pamasēju, oliņas paspaidu. Nav svarīgi vai ir nav erekcija. Tas taču ir mans. Tas ir tik dabiski. Ja esam divatā mājā, bieži staigājam kaili. Pēc pirts viens otru noskujam.

kaza44      Palasot atsauksmes, liekas, ka visas sievietes feinas! Nu bet kur jūs vīrieši raujat tās, kam nepatīk, kas pa tumsu, kas neskujās, kas negrib, kas to vai šito nekad un neparko??????? Pilnīgs murgs! Un tādām tiek visi foršie vīrieši?:)

Muukene      Kas tur ko luukoties?!!- lietot vajag!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu